Brand bij Bureau Stokstaartje

Sinds juli 2015 houdt Bureau Stokstaartje kantoor aan Travertijnstraat 6 in Groningen. Terwijl ik een auteursvergadering had in Amersfoort, vloog op de ochtend van 22 augustus de meterkast van ‘Trav6’ in de fik.
Schermafdruk 2015-08-22 22.33.08

Hoera voor de cloud!

Gelukkig zette ik de dag ervoor al mijn werk in de cloud. Wat dat betreft is er dus weinig aan de hand. Het voormalige gebouw van het Alfa-college heeft echter wat aandacht nodig. De meterkast is aan gort en dus behoren verlichting, een beeldscherm en internet niet tot de mogelijkheden.

Bezoekadres?

Wat is nu Bro Stokstaartjes bezoekadres? Dat wisselt. Na wat noodstroom te hebben aangelegd, zijn we teruggegaan naar Trav6. Maar daar zijn we ook alweer weg: iemand dacht een straalkacheltje te kunnen aansluiten op de kabelhaspel waaraan ook de main router van het gebouw aangesloten zat. Dat was het einde van het internet.

Inmiddels (we schrijven 25 september 2015) werkt internet weer, maar elektra niet. De noodstroom werkt prima, maar het schrijven moet bij kaarslicht. En Trav6 is antileegstand, dus de kachel gaat laat in het jaar aan. Gaan we lekker warm thuis in de Kast stoeien met tekst? Of verhuizen we weer naar Trav6? Op dit moment vind je ons aan de Travertijnstraat in Groningen. Tot ziens!

UPDATE 20 OKTOBER 2015
De kachel brandt en het is hier nog altijd beregezellig bij kaarslicht.


• Zie ook: Nieuw bezoekadres Bro Stokstaartje
7 AUGUSTUS 2015
Na 15 jaar schrijven vanuit thuis doet Bro Stokstaartje vanaf juli dit jaar zijn ding vanuit – hoe toepasselijk – een voormalig gebouw van het Alfa-college.
Lees verder


Published by