Archive for twitter

TopTweets eenvoudig, snel en actueel weergeven op je site

De mooiste, beste, leukste tweets – je zet ze eenvoudig en snel op een rijtje met ‘Collections’ van Tweetdeck, de gratis Twittermanagementtool voor je lap- of desktop.

Zo doe je dat

Met een serie toptweets op je website zet je jezelf in het zonnetje zonder jezelf al te luidruchtig op de borst te slaan. Je twitteraars doen dat immers en door hun beste tweets op te nemen in je TopTweets beloon je ze ook nog eens. Natuurlijk kun je met je collectie TopTweets ook een bepaald onderwerp belichten.

Een voorbeeld met de TopTweets van het onvolprezen fenomeen Ikziedixi.
1


2


4


5


6


7


8


9

Resultaat:

Een interactieve widget die zichzelf relevant en actueel houdt zolang je tweets toevoegt aan je Collections-kolom in Tweetdeck:


Vest rijmt met mest – webcare reageert met humor

Computerwereld publiceerde 7 augustus 2013 het artikel Nog eens 6 sociale media-missers om te vermijden. Uitgebreid, veel leuke voorbeelden – aanrader.

Op de laatste pagina geeft het artikel een aantal voorbeelden van goede en/of humoristische reacties op klagende klanten. Bijvoorbeeld:

Schermafbeelding 2013-08-10 om 08.13.06

In december 2011 poste ik een semi-lollige tweet over Scoupy.
Schermafbeelding 2013-08-10 om 08.17.12
Schermafbeelding 2013-08-10 om 08.22.21

 

@scoupyNL reageert binnen een uur op mijn tweet:

@Bob_DogWunder @vest Mest (rijmt met vest!) is goede voedingsbodem vr groei. SCOUPY laat MKB retail groeien in klanten omzet. #nuttig 🙂

Touché!